Nyårslista med The Voice

Sitter nu, som  vanligt på nyårsafton, och lyssnar på The Voice nyårslista, där de spelar upp årets hetaste låtar. Jag tror att antingen vinner Flo Rida och T-pain med sin  Low eller så vinner Chris Brown med sin Forever, Rihanna kommer också komma mycket högt upp!  Så vi får se senare om jag har rätt. Förra året hade jag faktiskt rätt, fast det var inte så svårt att gissa att Timbalands The Way I Are skulle vinna faktiskt.

Är också imponerad över H&M-katalogen. Kommer ihåg att förra katalogen gick jag bara och störde mig på för att modellerna var så fula. Men inte i detta nummer, de har vunnit tillbaka mitt hjärta med snygga modeller och snygga kläder! As bra.

(Juste, The Voice kommer att lotta ut en träff med C.B när han kommer till Sverige!!!! Jag kommer hänga över telefonen heeela dagen. Likaså kommer Fanny göra! VI SKA VINNA)

Btw, Vår storbloggare is back from Thailand!

Honey, I´m home!

Äntligen är jag hemma, kom hem runt 5. Fett skönt. Skåne var mysigt. Vissa kommer man att sakna, vissa INTE! (Anna du förstår ha ha)

Nu ska jag kolla på Despo med Anna. Have a nice day!


Och med det avslutar jag..

med denna bild på Zac Efron:
 
Han kan vara det snyggaste jag sett. Håller ni inte meeed så säg ?

Back till att fixa luggen! See ya <3


Skåne

Nu är jag snart fit for fight för att dra. Ska bli sköööönt. Tänk om man bara kunde stanna där i typ 1 år och sen komma tillbaka och allt var super här hemma. Inge bang på det,  men så kan man såklart inte göra. Fast jag och Anna drar ju kanske ner dit efter nyår :).
Nej nu måste jag fixa mig lite och packa det sista till neccesärerna. Kan bli så att det blir en 5e haha.
Men ni får ha en jätte god jul så hörs vi när jag är hemma igen den 28onde.  Och gör mig en tjänst, kommentera inte ihjäl er! Okej? eftersom kommentarerna bara trillar in här. (not)

Nu ska jag ner och träffa my homies. Nice nice!
Men ha det så bra, lova mig det.
Puss/ Emelie

Packing

Nu håller jag på och packa för fullt samt spelar musik på den nya stereon jag fick i förskotts-julklapp idag. Den ska jag senare hänga upp på väggen. Kommer bli grymt. :)
Känns som att jag packar på tok för mycket. 4 fulla neccesärer varav 1 med bara nagellack. 3 ombyten till julafton eftersom jag inte kan bestämma mig. Och jag ska bara vara borta i 7 dagar. Så typiskt mig sen använder man knappt hälften av allt. Det är alltid neccesärerna som tar all plats, störigt! men men behöver man det så behöver man det. haha
Och imorgon väntar alltså en lååång bilresa så jag skulle uppskatta lite sms, så det är bara att skicka ;)

Back to the packing. Hööörs later<3

En solig hälsning

Ja, detta är då Fannys hälsning.. Som innehöll texten: Thailand :)<3



Vad bilden har med Thailand att göra har jag ingen aning om. Ha-ha.

Twilight again people!

Igår så kunde jag inte lägga upp inlägg. (sugiga internet) men här är iaf det jag skrev:

Såg Twilight ikväll med Anna. Och jag säger bara att jag är såååå kär i kärleken mellan Bella och Edward. Sick! Underbar film. Hemresan var däremot inte lika underbar. Gissa inte om något litet äckel spytt ner halva bussen så det stank ju i hela bussen så jag och Anna fick sitta med våra "näs-luft-spray" eller vad det heter i näsan  hela vägen hem! ha-ha
Imorgon ska jag inhandla det sista julklapparna och även köpa lite till mig själv. Tröstshopping. Det behövs eftersom jag nu är ledsen över att det inte finns killar som Edward i verkligheten ;) jag deppar. Jag borde verkligen inte se sånna kärleksfilmer för jag blir bara deprimerad.

Btw, Vår kära Fanny skickade en "solig" hälsning till mig från Thai, jag tycker personligen att det var ingen vidare solig hälsning. Lägger upp bilden lite senare!
bye bye bye bye and goodnight


Bio

Har precis kommit hem ifrån Rigoletto då jag vart på bio med Anna. (fast den sööööög dock) men det var ändå skoj! Imorn väntar Twilight däremot. Läängtar. Innan det ska jag möta Anna i stan för lunch på vårt favvoställe vid Mariatorget sen ska hon få äran att klippa min lugg. Får se hur det går! ;)

Imorgon är det avslutning! FAN VA SKÖNT.
Godnatt. <3


Wie

Jag läste precis att Zac Efron och Robert Pattinson ska vara med i nya Pirates of the Caribbean. Hur underbart är inte det? Och så kommer självklart Orlando Bloom och Johnny Depp vara med. Hur många snyggingar kommer det inte vara i en och samma film nu? GOD! Vi mååsstee se den.. eller hur Karin? Robert Pattinson liksom!


Blondie

Kollade precis på Blondinbellas tv-dagbok del 2. Jag säger då det.. hon borde inte synas i tv. Hon har en jobbig röst och  verkar bara allmänt jobbig. T.o.m. hennes loverboy Nils såg ut att kolla snett på henne.
Hon borde stanna framför datan och blogga för det är något hon gör bra däremot!

 
Fast tjejen är ju snygg. Önskar bara jag kunde säga samma om the guy. men det kan jag inte haha


School

Sitter i skolan och har precis pratat med min svenska lärare. Fick MVG på min saga jag läste upp igår.. How nice is that? :)  Nu är jag glaaad för jag fick bättre än Karin. Det har aldrig hänt haha
Ska också göra klart min affisch som vi ska ha på mässan på torsdag. Sen är vi fit for fight.

slutar om typ 40 min. Skönt, Sen ska jag hem och beställa biljetter till Twilight som jag ska se med anna på torsdag!
Måste se den igen! Mycket nice. :)

Hörs ikväll

Tjo, what up doog?

Jag sitter och funderar över en sak, jag misstänker att en nyinflyttad familj i mitt område är medlem i någon scary sekt. Jag spionerade nämligen på deras hus häromdagen med en kikare och råkade se massa läskiga saker så jag bara sprang därifrån. DRIVER!.. nej men när jag gick förbi häromdagen såg jag att det satt ca 10 kineser och några svenskar runt ett bord och såg ut att be. Vad ska man troo? Jag håller fast vid sekt-ryktet. Vad tror ni andra dåå?

Vad ska jag hitta på nu då? Två alternativ..
1. Gå att titta på den engelska kriminalaren med pappa eller
2. Gå och lägga mig och läsa klart Om jag kunde drömma som jag totalt fastnat vid.

Blir säkert inget av dom. Men godnatt iallafall! See ya, I dont wanna be ya! Okej det där var ju moget sagt! Höhö

Breakdance

Jag och Emil sitter som förstummade över hur dessa dansare kan dansa. Och jag som tycker det är läskigt att göra en volt i vattnet. PINSAMT


Julstämning

Herregud, Jag har hamnat i världens julstämning, jag vill börja pynta mitt rum med massa tomtar och rött, jag vill att det ska vara julafton! Jag är som ett litet barn som väntar på tomten. Jag sitter och spelar sönder Mariah Careys "All I want for christmas is you" så högt att familjen klagat.

Annars gör jag inte så mycket, har på wallander i bakgrunden men eftersom jag sett filmen ca 5 gånger är jag inte i något behov av att se den igen. Och så har jag skrivit klart min saga idag! En vecka försent, men bättre sent än aldrig eller hur? Den vart mycket töntig så pinsamheterna kommer att komma imorgon när man ska läsa upp den högt inför halva klassen. Men palla bry sig nu när julen närmar sig? MYS! 


Nu ska jag äta lite av mina favorit pepparkakor från Kung Oscar. Trevlig kväll!
Juste, från och med nu är det jag som sköter bloggen 3 veckor framöver eftersom Fanny har dragit. Nice, ska inte göra er besvikna, promise
/Emelie

HEJ DÅ SUEDE

Tänkte dra en liten snabb summering av helgen:
I fredags drog vi till min kompis Becca som fyllde år. Väl där var det trevligt men vi var inte riktig på topp så vi drog tidigt, haha undra varför? (linedance)... I lördags var en bizzy day han med väldigt mycket och nu är det söndag vilket betyder att jag ska åka til Thailand om sisso där nåra timmar. Jag har mycket att göra innan vi ska dra till flygplatesen om ett litet tag som att packa det sista och göra en engelska läxa som jag redan känner inte kommer bli nå vidare bra då jag har precis 10 min att göra den! Men det gör inget för i morgon är jag i en liten fiskeby i sydöstra Thailand.
Ni alla hemma får ha en trevlig jul med mycket mys!

Enjoy,


utgång

Ja det ser ut att bli utgång för min del också ikväll, hänger med fanny! trots att jag mår as dåligt och vill stanna hemma, göra en ansiktsmask och sova. Men vad gör man inte när Fanny åker till Thailand om 2 dagar? I am making my effort. Så det är väl bara att dra i sig några alvedon och partaja loss ikväll.

Förövrigt så har jag chockat världen och köpt en bok idag! Visst är det stort Fannyyy? Den ska läsas klart inom kort tid (hoppas jag).
Nu ska jag ta en kort dusch, fixa mig,  äta,  blunda och hoppas på att genom ett mirakel så kommer min ork smygande(vilket jag inte tror) för att sedan åka in mot Saltsjö-duvnäs.

HA EN TREVLIG KVÄLL!

Btw, måste nämna att jag älskaaar Kanye Wests nya deppiga stil. Jag menar, är inte Love Lockdown och Heartless braa? Om jag får bestämma får han fortsätta vara deppig. :)
/E


Bonjour

Ikväll är de fredags kväll och det betyder att man ska ut. OCH DET SKA JAG, med Emlie i släp tåg!! Det ska bli kul och jag hoppas att man träffar några man inte mött på länge så att man kan reda ut ett och annat, e-s you know what i mean...
Annars har dagen inte varit så normal, möttes i mt av lussebullar, peppar(kakor), tända ljus och lusselellesång, mysigt! Jag har till och med färgat fransarna hos en massör, JAG hatar massage och fick rysningar av obehag som hon trodde var av välbehag, stupid woman!



Het1 och Het2, vem är egentligen snyggast?

Enjoy,


update!

ändring; vi andra gör inte så mycket - emelie pluggar! detta händer inte så ofta och därför ville hon meddela det.


gästinlägg!

Jag kände att det har varit lite glest i fannyochemelie bloggen på sistonde så därför fick jag tillåtelse av emelie att göra ett gästinlägg! YEY! haha, nu sitter vi i porthos grupprum och har case-tid och gör inte värst mycket. skönt och det är dessutom fredag!
Fanny sitter för sig själv i Aramis och är helt ovetande om mitt intrång i bloggen. vem vet vad hon kommer att tycka. den tjejen är ganska oförutsägbar. trevlig helg !

/CLARA


GO WENT GONE

Om sisso där 4-5 dagar drar jag på semester. Vilket kommer bli så roligt(soligt) i typ en kvart för sedan kommer jag komma på att:
- Shiit! Fel solkräm, tog med den med spf10! Hallå jag måste ha 50+. Känner hur jag både bränner mig samt hur min hud åldras KNAK, KNAK!
- Det är för varmt, den enda skuggplats inom synhåll är upptagen av en jobbig barnfamilj(min) och där kan man inte vara, för vem vet vad man kan bli smittad med där liksom?
- Bestämmer mig för att läsa min bok! Men hallå har inte jag läst den här förut? Dejá vu!
- Åh nu kan jag lyssna på min Ipod, Chris Brown alltid, (men nu är det så att min Ipod är död sedan några dagar tillbaka och jag pallar inte). WHAT TO DO?



Enjoy,

fix you

When you try your best but you don't succeed.
When you get what you want
but not what you need.
When you feel so tired but you can't sleep..

Could it be woooorse?

Fanny, Fanny, Fanny...

Det tjatas fortfarande om det roliga händelsen som hände under "sago-uppläsningen" idag. Hallåååå har jag missat årets händelse eller? Det verkaaaar som det i alla fall! 
Btw så tror jag att jag har gått och blivit kär, och den här gången är det inte i vår lilla söta Martin, utan i en kjol! Jag tror Fanny känner likadant, eller gör du deet? Vi ska köpa varsinn imorgon på H&M. Och så åker Fanny till Thailand om 6 dagar. Kan livet suga mer? Neej! Så vi har bestämt att jag ska spendera hela helgen hos henne.. En party-kväll, en chill-kväll och en shopping-eftermiddag. I'm gonna miss yooou! Men när du kommer hem är det nästan bara 3 veckor till C.B, så vi får tänka på det viset. Och sen hoppas jag vår "tåg-luffning" genom Sverige går som planerat.
BY THE WAY, tror jag ska dra en lektion inom engelska förkortningar för Fanny imorgon. Tro mig, hon behöver det (läs inlägget under)

/E


BTW

Måste bara säga att det kommer bli en STEP UP 3: Step Up To The Pace! Jag e nu lycklig, älskar de filmerna. Det är en WAAw! Eller hur min Case grupp? Den kommer komma ut troligtvis under 2009 och jag längtar nästan lika mycket till denna som till nästa Twilight! Driver Twilight längtar jag mer till, hallå Robert Pattinson!


 WAW!

BTW, jag trodde att BTW betydde between tills för några veckor sedan.

Enjoy,


Today

Idag har jag garvat som aldrig förr! Alltså idag i skolan skulle vi läsa upp vår egen skrivna saga för några i klassen. Jag skulle läsa upp min näst sist, innan mig var det några som hade skrivit så roliga saker så jag kunde inte sluta skratta. Men eftersom man inte får skratta så höll jag det inne, så istället började jag typ gråta och skaka.
Sedan efter Miguels saga om typ ninjor var det jag, jag kunde inte prata jag bara garva och grät & garva och grät. Seriöst har har aldrig garvat så mycket. Till och med SWEDISH lärarn sa att han inte gråtit (av garv) så mycket! Haha men det var roligt, right?

Enjoy,


Gimme That!

En bra sak med sleepy-sunday är att man alltid kan slå på tv:n och till sin förtjusning alltid mötas av ett sevärt program! Jag ÄLSKAR tv och ser lite för många program i veckan... Jag försöker alltid hitta ett program som kan mäta sig med OC säsong 1 &2, men alltid blir jag lika besviken! Inget kan eller kommer kunna putta ner OC från plats 1 ever. Liksom läs dessa, kan inte bli mycket bätttttrrrrre:

Summer: My dad says, "Chins are the new nose."
Anna: So did Picasso.
Summer: Really, what hospital does he work for?
Anna: (glance at Seth)
Seth Cohen: (stare at Summer)
Summer: Kidding! I'm not that dumb, just shallow.

Seth: So, what's the GP, RA?"
Ryan: I have no idea what you just said.
Seth:"Game plan, Ryan Atwood
Ryan: You're just using initials now?"
Seth: Yeah, it saves time.
Ryan: Well not if you have to translate.
Seth: GP.
Ryan: Game plan?
Seth: Good point


Seth: Hey, oh ... sorry. I'm surprised that hasn't happpened before. Not saying I'm disappointed it hasn't happened before just saying the mathmatical probability of ...
Ryan: Yeah, crying during chick flicks, walking in on me getting dressed ...
Seth: Yeah, what's your point? K, I'm not seeing what you're getting at? Do you work out?
Ryan: Not really.
Seth: Cool, me neither. I'm gonna go watch some hockey.
Ryan: Hockey season's over.
Seth: Damnit. Where you going?
Ryan: Gonna go find Luke. Beat the crap out of him.
Seth: Oh, where shall this can of whoop-ass be opened?

GIMME THEIR LIFE!



Sedan funkar inte Blondinbellas blogg och min lampa paja nyss, varför? Pallar inte!

Enjoy,


Stressar-dagen

Idag hade jag tänkt vara en SUPERHUMAN, gå upp vid 10 göra mig en smoothie sedan dra ett yoga-pass på sarre. Men mamma glömmer väcka mig kvart över 10 och istället kommer hon in kvart över 11!! Så hon pajade min dag. Men iallafall jag hann precis till yogan som började 11.30 men väl där var jag så hungrig så min kurrande mage hördes över hela salen, genant? JA!
Nu sitter jag i sängen och hade tänkt plugga, jag har så mycket att plugga att jag inte vet vad jag ska plugga! comprende? Jag åker ju bort om en vecka och har LITE mer än alla andra. Jag är så stressad av alla saker som måste göras att jag inte gör någonting! Istället sitter jag och tänker lite på gårdagen, den var skum. Har aldrig trott att killar är så rädda. Marcus satt och spela Quadrapop under hela filmen då han inte vågade kolla och Martin SKREK ett antal gånger, man ba whazz? Men det var roligt, iallafall kändes som när man gick i nian, allt var så bra då.

E & M humor!
Enjoy,

Night

Nu är jag precis hemkommen från en mycket trevlig kväll hos Fanny. Det började sämst men slutade bra.
Någon mattävling vart det såklart inte eftersom två av deltagarna var 2(!!!!) timmar sena.
Efter maten gick jag, Fanny, Martin, Marcus och Max för att hyra film, det fick bli en skräckis..
Under filmens gång började jag tvivla på om Max var tjej eller kille, han var så rädd! (Alltså verkligen vettskrämd).
Men det var en mycket trevlig kväll med ett trevligt gäng. Keep up the good work guys. (men kom i tiiiiid nästa gång, okej?)

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag, jag ska sova som aldrig förr! eftersom under de 3 senaste dygnen har jag inte gått och lagt mig innan 2. Vad händer med mig och min kärlek till sömn?


Man saknar ju ändå nian. Den var rolig. Mycket rolig.
Godnaaatt /Emelie

julstämning

Idag har varit en trevlig dag. Mötte upp EMELIE och åkte på julmarknad, väl där åkte vi häst och vagn, åkte gammmmal spårvagn, åt jul saker och fick inte komma in i kyrkan. Then home. Nu sitter jag hemma och hade tänkt att åka till ICA för att handla mat till ikväll då några vänner kommer på mat-tävling, ROLIGT.

Sitter och tänker på vårat fina uppträdande på Snow Show och bara skrattar, jag hade i alla fall roligt Moderfukers!Remember the DAYS?

ENJOY,


Herregud

I dag har min dag sugit! Skolan fucka sig och jag ville seriöst aldrig resa på mig när jag och Emilie jag menar EMELIEsatt på vårt favorit ställe (H&M's underklädes avdelning bredvid rea trallorna). I alla fall jag tappade saker hela dagen och när jag och E-star beställde från fiket smakade det vi fick apa så vi lämna tillbaka och klagade men icke sa nicke inte fick vi tillbaka våra stålar istället tar fika-serveraren en tugga av pajen och ba: gud den e ju supergod!!!!!!!!!!!!!!!!!! Man ba whaz?
Den sämsta dagen på länge, men hey i morgon är en bra dag I CAN FEEL IT!

  ROLIG

Enjoy,


Dåliga vanor.

Jag tror att jag börjar komma in i dåliga vanor. Vid den här tiden brukar jag sova för länge sen, istället sitter jag uppe och pluggar. Julmust dricker jag också (som jag verkligen hatar) men jag behöver en energikick. Kan man inte få det av julmust? Det hoppas jag. Annars kommer jag må illa i onödan.
Nej säger då det, mina vanor försämras. Men det ska ändras på... efter jul hoppas jag.

Nu är min paus slut. Måste plugga // Emelie

C.B

Jag vill bara påminna att om 1 månad och 20 dagar är det dags för Chris Brown på Hovet. Jag är besatt. Det är ganska läskigt. Jag har hållt i hans hand. Hur man inte kan vara besatt är nästa fråga?
 

 / Emelie

Skola

Jag är verkligen trött på skolan. Så pass trött att jag skulle kunna ta ledigt resten av 1an utan att ens må dåligt över det. Okej jag överdriver men ni fattaaaaar. Skolan blir inte bättre av att jag nu inser att jag har tappat mitt USB-minne med mina arbeten på så jag måste nu skriva om en hel engelska inlämning på 2000 ord. Yay livet leker.

Men nu ska jag lufta mina tankar och traska till Willys med Gustav!
Skulle bara säga det! / E

Min dag

Kom precis hem från träningen  med Clara, det var inte så roligt idag då jag kom på mig själv vara den svagaste igen. Om man är svagast första gången gör det inget men om sedan är svagast igen nästa gång så är man verkligen svagast, det är inte roligt då man vill vara stark som min käre kusse, som förövrig enligt min farmor har en liten crush på E-star! Roligt, äntligen kan jag när jag säger att jag och Emelie är en liten familj inte behöva ljuga, som jag längtat.
Men annars har jag en mysig helg inplanerad, på lördag blir det både julmarknad med kompisar och sedan mat-tävling vilken jag kommer vinna.

Ska nu kolla på UB och sedan sovaaaa,

Enjoy!


Julkalendern

Jag har kollat på årets julkalender precis, måste säga att den sög den var ju inte julig i över huvud taget. Det är lite synd då man tittar på den för att få lite julkänsla men jag bryr mig inte för min jul kommer troligtvis suga ändå, kommer nog inte iväg tilThailand ändå haha. Fast då blir det nog nått annat ändå, jag vill till Laos men det vill ingen annan. Aja ska rasta Solgull och sen sovaaa, sick and tired of always being sick and tired som man säger...
Har ni smakat denna?

Enjoy,

What to say?

Kom precis hem från träningen, helt slut kom på att Clara är lite mer tränad än mig men what to do? Annars sitter jag och kollar på Las Vegas har sett alla avsnitt 3 gånger och äter peppakakor, jag vet inte om jag gillar de egentligen utan bara äter för att de är juliga och jag vill ha julafton. Nästa vecka drar jag öst? kommer hem på nyårsafton och kunde inte längta mer tills 2 dagar efter nyår då jag ska övertala daddie att jag och E-star ska få dra till Göteborg och chiiiiiiillla...


Enjoy,

RSS 2.0