Sweet home

I dag är det ju första advent! Herregud vad tiden går snabbt, nyss var det väll typ september? Nää inget mot mig jag vill ju bli vuxen så att jag och E-Star kan ut och resa järnet.


Vet ni vad vi kom på idag när vi var och mata katten? Jo att man mår bättre och är snällare i Dalarna, seriöst vi klaga inte under hela resan vi mådde bara underbart, helt lugna och nöjda. Fast det är skönt att vara tillbaka, kommer aldrig lämna Stockholm om inte för N.Y då.

Emelie, ja det lukta koballe där.

Lägger snart upp lite fler bilder.

Enjoy,


Dalarna...

Förlåt för dålig uppdatering men vi har inte haft tid att skriva. Det finns så mycket att göra här uppe...
Vi tar det från början av resan..
Vi gick på tåget klockan 15.30 och satte oss till rätta och spred ut oss. Klockan 16.30 kommer en man på tåget och säger att vi sitter på hans plats. Vi ba: whaat? Nej! så visade det sig att vi satt två vagnar fel (menar, vem kollar på vagnnumret?) så vi tar all vår packning och ska gå genom hela tåget för att komma till våra riktiga platser.Väl där sitter det ännu en man på vår plats och vi lackar och ber han flytta på sig men han säger att det är hans plats men så visar det sig att vår plats är dubbelbokad så vi har ingenstans att sitta! Vi genom alla vagnar IGEN med packningen för att hitta en konduktör. Vi berättar vår historia om dubbelbokningen och han säger att han ska hitta någon plats åt oss. Eftersom vi nu var väldigt arga och för att vi inte ska stämma SJ på miljoner så måste han göra oss glada. Då kommer vi på idéen att varför inte sätta oss i första klass? Och vips har vi våra egna stolar och egna bord i förstaklass vagnen.Nöjda och belåtna slår vi oss ner och bara njuter.

I DALARNA: Väl framme så skyndar vi oss av och vi är nära på att missa vår hållplats då vi inte fick ner våra väskor ifrån väskhyllan. Sedan när vi kommer av tåget får vi skjuts hem till gården och lämnar våra saker. Måste säga att jag har aldrig sett så många hus på en och samma plats.
Efter det drog vi direkt till byns "pizza house" för middag. Vi och pratade och skrattade som man brukar göra men tydligen så måste man vara tyst här uppe så vi vart utkastade ur pizzerian. Så vi började lunka mot ishallen där vi skulle se på en hockeymatch som Fannys kusin spelade. Han gjorde förövrigt mål! WOW.
Efter matchen gick vi in i omklädningsrummet och tror aldrig vi har sett så svettiga 17 åriga killar. Sexigt? I vissa fall. Sedan drog vi bara hem och partade loss med våra Ipodhögtalare. Slocknade gjorde vi snabbt.

Vi vet nu hur det känns att :
- Mata hästar
- Bli uppraggade av 12-åringa gangsters.
- Städat efter en vild älgfest.
- Hur en ungdomsfest här går till (åldersskillnad: allt från 40 åringar till 15 åringar på en och samma fest)
- Gå vilse i en stor mörk lada. Och träffa på fladdermöss.
- Bli utslängda ur en pizzeria
- Bli instängda i en tvätthytt mitt i natten.

Ja, mer om vår resa läses imorgon eller ikväll!


/ Fanny och Emelie.

At school.

Just nu sitter jag i skolan och chillar, har inget alls och göra idag faktiskt förutom vår viktiga debatt vid halv 12, Jag är en yrkesfiskare och ska debattera mot politiker och konsumenter. Kul va? Yeah right.
Efter debatten drar jag och Fanny oss hem till henne för att äta lite lunch och storhandla tidningar m.m på Ica Maxi,för att  sedan åka in till Stockholms central där tåget går 15.44. Vi hör av oss innan vi åker!
Ha det bra /Eeeeee


Lindsay Lohan.



Måste bara säga att denna nya bild på Lindsay Lohan tycker jag är snygg. Väldigt snygg! Eller vad tycker ni?
/ E

Plugg

Nu känns det som att jag har pluggat klart för ikväll, jag som ville sitta uppe hela natten och plugga men min ork tog slut. Men måste säga, att utan mina Kung-Oscar pepparkakor så hade jag inte pallat plugga så länge som jag gjorde. Är det inte ett förträffligt namn på ett par pepparkakor? Jag tycker i alla fall det! Och jag vet att det finns folk som håller med mig. Right O?

Nej nu tänkte jag gå och lägga mig eller kolla på film? Tror det blir båda. Jag sätter på en film, kollar i 5 minuter och sedan slocknar man..Samma sak varje gång. Aja godnatt världen!
/ E

<3

Karin,
Snällare än snällast,
omtänksammare än omtänksammast,
hör dåligare än dåligast,
smartare än smartast,
mer stressad än den stressade,
mer behövd en den mest behövda!

Karin in our hearts
/FochE

Trötter

Idag hade jag tänkt plugga järnet men jag är totalt slut så jag tänkte inviga mitt nya bubbelbadskum som jag fick av Becca i helgen, det doftar gott! I alla fall satt här och tänkte på att nu har ännu en dag gått och inte något speciellt har inträffat, lika vardaglig som varje vardag. Man måste ju ta vara på varje dag nu för snart hör och häpna: e  vi vuxna! Scary thought, jag vill inte bli vuxen i like it the way things are. När vi ändå är inne på ämnet så kan jag ju tipsa om en rolig sak sök på youtube Ama pussycat dolls preformance, när hon sjunger första meningen I when i grow up låter det som hon pressar... jag skrattar fortfarande! Efter ett bad fullt av ungdom ska jag sussa.

Enjoy,

Porn-Star

En vanlig dag på engelskan, jag och E-Star sitter och kollar på Chris Brown klipp på youtube (as always).
Så kallar vi dit vår engelska lärare för att visa Chris Browns sätt att röra sig, smooth and sexy..
Så säger hon: Amen så där gör ju jag varje kväll..
Vi: What? Euw! hahaha you little pornstar.
Hon: nej asså, ne jag menade inte så, ni tolkar ju allt fel! hahaha. (rodnar)

Jag kände att hon ville smita från den pinsamma stunden som snabbt uppstod!



Take you down börjar på 4.12, kolla!

/ FochE


Snart mat

Snart är det dags för mat, men just nu känns det lite tomt här i klassrummet då Emelie är uppe på 3 Tim och delar ut flyers med miljövänliga budskap?
Ibland känner jag mig väldigt fattig, just nu ligger jag minus med mycket. Och jag Och E-star som måste bjuda Max på donken då han var en alldeles förträflig manekäng (roligt ord) åt oss för ett tag sedan! Men på nått sätt får jag fram mynten, sedan måste jag ju gå på N*E*R*D's spelning på cirkus också! Tänk er Pharrel inom ett avstånd på någon meter. Wii.

Enjoy,


Ica Kvantum.

Just nu sitter jag i skolan och hade tänkt sätta mig och börja plugga. Det behövs.
Måste bara tipsa om den skönaste bloggen, youranus.blogg.se, SPANA IN! 

Vi kom precis tillbaka till skolan efter att ha varit på Ica Kvantum där jag inhandlade en smoothie, Mycket gott!
Men slår den min favorit ifrån Chiquita? Kanske, kanske inte.

Vilken är godast? Chiquita eller Froosh??

/ Emelie

Nu har vi dessutom lagt upp vår blogg på http://bloggkartan.se/registrera/15696/nacka
http://bloggkartan.se/registrera/15696/nacka

klicka :)

The snO.C.

Nu var ångbadet klart och det var uppfriskande! Mycket lätt att göra.. Bara att koka upp vatten i en kastrull och tillsätta lite citronsaft. Sedan när det kokat upp är det bara att hälla över citronvattnet i en skål och luta huvudet över skålen i 10-15 minuter.
By the way, jag tror inte att snön har varit på min sida idag. Eller så är det jag som förtjänat det. Först en brutal vurpa så min knäskål gick i två delar (okej, lite väl dramatisk var jag där men ändå) och sedan några timmar senare gick en sönder mulad Emelie in genom dörrarna på Vittra. Jag kanske tiggde om det eftersom det var jag som bestämde snöbollskriget trots att det var jag och Karin mot 5 grabbar. Slutade med att jag blev allas "mul-objekt" och att jag hade snö precis överallt!
Men jag kanske ska satsa på min snöiga look? Eller ska jag hålla mig till den vanliga? You pick.


Whazz?

Jag har precis fått ge upp en av mina favorit bloggar (ellinorak), det går liksom inte mer. Idag har hon skrivit en massa skit om min idol, SVERIGES framgångsrikaste, snyggaste, smartaste och bästa bloggare ever: Blondinbella! (Tusen ggr bättre än Ellinorak) Vem gör något sådant, bara för att hon är avundsjuk på hennes miljoner säkert men hallå, idag skrev hon typ att hon inte gillar sådana bloggar som povocerar folk för att få läsare och hon börjar på Blo... Man ba WHAT? Aja genom detta sparar jag hela 15 min varje dag då jag inte behöver klinka in på hennes blogg nå mer!! Jag borde se detta som en chans att hinna plugga!

Annars börjar dagen lida mot sitt slut, ska praktiskt taget bara hoppa ner i sängen och sova! Har inte lagt mig vid 7 sedan förra veckan, det börjar sätta sina spår då jag känner mig helt död i huvudet, menmen!

Enjoy,

hårfärg och ångbad.

Tjo! Nu har jag precis vart med om en upplevelse. Jag har för första gången på ett år tonat om mitt hår. Tänkte att det var på tiden nu. Förövrigt så tänkte jag göra ett ansikts-ångbad nu eftersom jag vart inspirerad av den nya Vecko revyn som landade i brevlådan idag. Och jag som hade lovat mig själv att plugga järnet ikväll men det slutar precis som alla andra kvällar. Skärpning!
Nej nu kokar vattnet. Måste rusa.. Puss / E


WOW

 
Kan man vara gladare??

Hemma

Kom precis hem har vait och tränat med Clara, men det gick inte så bra vi fick liksom inte så mycket gjort!
Snart kommer mamma hem med mat och sedan blir det lite plugg actually, men vi får ju inte glömma att idag på tv 3 är det View from the top, min kompis säger att den är asbra men hon har dålig film smak, så om den inte är bra första kvarten är det bara att stänga av.

 Leon eller Tannvir, vem gör ''the look'' bäst? 

Enjoy!


WAAWAAWIWAHHH

SItter med Empan Star och har roligt, vi har kommit fram till att Sebbe A & B inte har någon humor då de inte tycker våra skämt e roliga, jag menar det är troligvis de roligaste man hört! Men aja vi bryr oss inte för de snart kommer de tycka det är roligt, när de växt upp! Mognad kommer sent hos dessa boys! Om ni vill se hur misslyckad SebB är så gå in på hans överbelastade blogg, sebbelitos.blogg.se.

Enjoy, Fanny och Emelie

Hunk


Grabben har gått och hunkat till sig! Men är det någon som klagar? INTE ALLS! tvärtom.
Imorgon är det skola igen, man får väl ta sig dit imorgon och göra sitt bästa trots omständigheterna.
Nu hade jag tänkt kolla på Armageddon, otroligt bra film som man kan gråta till i flera dagar. (not kidding), medans jag kollar på tågbiljetter upp till Hedemora. Det ska bli skönt att komma bort. Resan kommer mycket lägligt.
För övrigt vill jag bara påminna att igår var det bara 2 månader kvar tills vi ser Chris Brown live på Hovet här i Stockholm. Vi räknar de FÅ dagar som är kvar!
/ E

Take you down med CB

Kom hem från träningen nyss och sitter och äter tjockis-mat, när man varit och tränat känns det liksom mer okej att äta onyttigt! Det jämnar ut sig, ni vet?

Har lite plugg att gör nu,känns som jag ligger sist med uppdragen. Men alltför länge hinner jag inte plugga då klockan 8 börjar 90210 på tv400 (typ ett nyare Bevely Hills), som jag längtat. För några år sedan var jag totalt förälskad i Dylan, han och Brenda har enligt mig den näst bästa tv-förhållandet strax efter Ryan och Marissa (OC), på tredje plats kommer Blair och Chuck (GG).

Dylan McKay (Luke Perry) och hans Brenda.

Enjoy,

I skolan

Om en månad är det julafton, mysigt! Längtar tills man ska gå på julmarknad och pynta. Men en sak som är jobbig med julen är att man måste köpa en massa presenter, jag har inga pengar och de pengar jag har behöver jag till att köpa MAT! Aja nu ska jag fortsätta leta fakta till min lilla debatt på fredag, palla!!!
 
ddSe denna film, Chris Brown är perfekt i denna jul-film!

Enjoy,

God morgon


Sova...

Sitter och lyssnar på Peter Jöback, finns det något mer juligare? Nope don't think so! Medan jag målar naglarna, måste bara säga vilket jobb! lyckost ni killar som slipper!

Jag längtar till helgen för då bär det iväg mot dalarna, Empan och jag ska leva ett primitivt liv som bondar i knappa 3  dagar. Känner att jag måste visa henne the other way of living, hon förstår inte riktigt mina historier om the city way up! Men jag lovar när jag tar henne tillbaka både efter en älgfest, bondgårds praktik och slakteri kommer hon inte vara den samma, hon kommer vara bättre (om det nu går.. she's the worlds greatest)! Dessutom ska hon få smaka på både det ena och det andra, vad sägs om älg hjärta och älg tunga? Delikatesser enligt några (not me).

Nu ska jag sova känner mig helt slut.

Enjoy,

Jaha

Kom precis hem, har varit ute men Becca. Vi har lekt i snön with the dogs! Helt genom frusen kan jag lova att man blir efter 2 timmar i minus grader, men det var mysigt i alla fall. Träffade också på Oscar som tycker vår blogg är rolig, en bättre kommentar kan man inte få nu då man är en ''bloggare''.
Check out my killer dog Solgull.New books.Becca!

Idag har jag också hunnit med att klippa av mitt hår och köpt nya böcker, äntligen ska jag läsa tusen strålande solar. Nu börjar snart One Tree Hill pch sedan GG, en perfekt söndag.

Enjoy,


Söndag

God morgon, dagen hade jag tänkt döda med att kolla på OC, sugen som få var jag på att se säsong 2!(rim)! I alla fall jag gick för att hämta den och så kommer jag på att snubben jag låna ut den till har inte lämnat tillbaka den! Han har haft den i snart 1 år, hallå jag är en kvinna(snart) med behov, jag vill ha tillbaka den nu!

I brist på annat får jag väll plugga tänkte jag, har ju lite att göra om man säger så. Men så kom jag på varför inte dra till Becca? Sagt som gjort, nu ska jag ut i snön, yiihaaa!

Om du är frusen kanske denna bild kan få dig varm?


Enjoy,

Yesterday

Här kommer lite bilder ifrån gårdagen:

 
Här i väntan på bussen.. Vinterjackorna PÅ!
(Är det bara jag, eller ser min finger gigantiskt långt ut?)


Sedan kom vi fram och The Birthday Boy grattades!
Av oss fick han en chokladask.

Sedan party all night long..
 

Sedan efter en 40 minuters resa utan bussbyte (vi var såå långt bort) var vi framme i slussen och där uppstod det lite dramatik mellan oss och vår "fotograf" på utanför McDonalds. Men det var en mycket trevlig kväll med mycket trevliga människor! Det tackar vi för.
Nu väntar, förhoppningsvis, en liten promenad med anna för lite deep talk. Har ingen ork för något annat ikväll.

Sitter också och funderar på att jag vill klippa tillbaka min lugg nu, den har blivit alldeles för lång. Kanske färga håret lite brunare också?
We'll see, We'll see!
/ E


Skönt

Jag måste bara säga att denna dag har varit och känts som en söndag, jag har sett på tv hela dagen typ. Då jag har trott att det är söndag har jag gått in typ 50 gånger på Blondinbellas blogg för att se om hon uppdaterat, självklart vet jag att hon har ''bloggfri'' dag på lördagar men då jag har söndagskänslan i kroppen har jag nästan brytit ihop då jag trott att hon dissat sin flitiga läsare!!! Herregud vad jag behöver sova, kan tänka mig att Emelie sitter i andra sidan nacka och känner likadant!

Måste bara tipsa om min älskling:

16 kr, apoteket, finns inte mycket mer att säga än att detta är en gömd skatt.

Nu ska jag sova ett par timmar för sedan ska jag träffa Becca!

Enjoy!


Snö är faktiskt mysigt.



Denna bilden tog jag i morse när jag väntade på bussen. Mycket snö som hunnit komma över några timmar eftersom så mycket snö var det inte inatt? Men men, hoppas det är så här mycket snö när jag och Fanny ska till Dalarna nästa helg! Då är det häst och vagn som gäller överallt. Mysigt.
Nej borde ladda över jullåtar till min mobil.. Känns som att det är dags snart? I´m in a christmas mood.
/E

Rachel Bilson


Underbart! Hennes stil är underbar.

/Emelie


Vakna

Nu är vi vakna, kan inte somna om för det är så varmt i rummet.

Enjoy,

DONKEN

Någon(han): Ska jag ta kort på er tillsammans?
Vi: Jaa gör det!
Han: Men du tittade bort.. Vi tar om!
Vi: okej! (posar)
Han: Okej nu tittade ni inte i kameran igen? Hur zoomar man?
Fanny: Men för i helvete Emelie kolla i kameran bara så han ger sig!!!!
Han lackar och ger tillbaka kameran utan kort.


Så slutade våran kväll... Men den var mycket roligt! Dansade dansade och sen blev det fight.. men men kul så länge det vara! Nu är vi precis hemkomna.. Berättar mer om våra tragiska händelser imorgon!
Hade ni en trevlig kväll dååååå?


Enjoy, Emelie och Fanny! Nu ska vi sova som aldrig förr! Helt omtummlade....
Vi vill ha samma frukost som vi fick på Berns! NU NU NU NU
see ya


At Fannys..

Just nu sitter jag i Fannys säng medans hon klagar på att hennes täcke luktar turk. Aj aj! Vi ska snart börja fixa oss inför kvällen då vi ska på party till en kompis till mig som fyller 20. Men innan de måste vi åka och köpa EN blomma because no money we have. Nu håller vi på att prova kläder och laddar till Chris Brown as always! Chris breeezyyy
hoppas ni har en trevlig kväll! Bilder kommer troligtvis imorgon. Stay in touch!



Vi är som vanligt helt döda vilket gör oss övertaggade och lite lätt omogna så hoppas vi skärper oss tills om några timmar! För deras bästa.
Vi hörs inatt. <333
/emelie


Måste bara berätta...

Att jag precis pratade med Hussein. Han är en väldigt väluppfostrad kille märkte vi en dag när vi var på väg till matsalen då Hussein hjälpte en gammal gubbe på bussen då fick han en snäll kommentar av Monir: ''Hussein...Det där var fett snällt, bre''.  Idag hjälpte han också en mamma med att få in sin barnvagn i den fulla bussen! Snällt va?

Enjoy,


HET

Igår var vi och såg Twilight på bio, helt underbar. Edward (Robert Pattinson) har gjort både våra dagar och nätter mer intressanta... Scenen när han och Bella går upp mot skolan och alla stirrar på dem är den bästa ever, tittar ni förstår ni! Man blir kär i kärleken i denna film, man kan inte göra annat än drömma sig bort.


Annars sitter jag här i skolan och väntar på att klockan ska bli 3. Tittar på twilight klipp på youtube och tiden flyger iväg.

Enjoy,


Snart helg!

Om 3 och en halv timma slutar vi (Emelie är lite coolare än mig så hon går hem tidigare)  och då vankas det 2 hela dagar utan SebbeB! Underbar känsla, läs hans blogg by the way sebbelitos.blogg.se, kanske inte i samma liga som vår men det är synd om han så läs den, snälla.
Annars ser våra kvällsplaner ut såhär, 20 års get together i Tyresö, trevligt trevligt. Vi har däremot ett litet problem vad ska man köpa till en vuxen? En blomma? En slips?

Enjoy, Emelie & Fanny!

TWILIGHT

Nu har det varit mycket tjat om Twilight här i bloggen men här kommer i alla fall trailern. Den här versionen är inte samma som är på sf, men den här är absolut den bättre. Boken är helt underbar och det sägs att filmen är det också. Se den!
 
P.s Håll utkick här i bloggen för inom kort kommer en rooolig grej som vi ska visa! PUSSS

Vem vet?

Kl. 14.00 börjar franskan här på vittra,
kl 13.59 sker en underlig ''migrän'' spridning här på VIS!
Undra varför?

Själv sitter jag just på franskan och har precis förklarat för Emelie att X-cider och Rekorderligs inte är samma sak! Hon e en klipsk flicka hon...

Skoldagen är snart slut och det innebär att det snart är dags för TWILIGHT!

Enjoy,

I skolan;

Just nu sitter jag i skolan och väntar på lunchen då vi ska inviga nya McDonalds. Det är allmänt kaos i skolan just nu och alla har lämnat skolan för att få en gratis meny på donken. 
Den invegs klockan 11 och nu kom Karin tillbaka, lite allmänt tilltuffsad då hon inte fick plats i kön. Hon gav upp.


Här är  en bild på Clara just nu, i ett försök att kunna plugga:
Vi har en stor redovisning i biologi i imorgon så man kanske borde börja tänka på hur man ska lägga upp det.



Vi hörs senare! Puss / emelie


God morgon

Idag är det lång dag som väntar skola mellan 8.30-16.00, sedan in till stan och fixa lite saker och sedan ska vi på bio. Kommer att komma hem kvart i 12 typ´och jag som måste lägga mig tidigt (typ kl.8) för att orka gå till skolan, menmen. Nu måste jag skynda. Vi ses,

Enjoy!

The perfect couple

Ser nu att statistiken är väldigt hög för att vara första dagen.
Va glada vi blir! 
Hoppas att ni fortsätter läsa så ska vi försöka att inte göra er besvikna.

Avslutar detta inlägg med en bild på ett par som ALDRIG skulle gjort slut. Deppar fortfarande.
Nej då men de är ju såå söta! Visst är de?

Adam Brody och Rachel Bilson
 

Onsdag och snö.

Ser nu att det snöar..
Och ingen snö som bara försvinner utan som verkligen lägger sig på marken!
Hoppas den inte stannar.


Tänkte bjuda på en bild på kanske världens vackraste tjej,
Visst är hon vacker den där Adriana Lima?



Förövrigt så längtar jag tills imorgon då Twilight står högst på listan.
Filmen har ju fått jätte bra betyg vilket gör att man vill se den mer och mer.
Ska se den med Fanny och Karin vilket kommer bli mycket trevligt. Så ska vi äta på donken som öppnar i Sickla imorgon. Är det verkligen bra att ha ett McDonalds precis bredvid skolan? Vi måste sätta gränser för våra besök för annars kommer det sluta pretty bad. Haha.
Nu väntar middagen..

puss /emelie


Trött

Kom precis hem från träningen och känner att idag behöver jag lägga mig tidigt. Så här skoltrött som jag är just har jag inte varit sen i 9:an. Idag i skolan hände inget speciellt, dagen var totalt onödig men en sak är nu säker. Min klass är den tystaste ever. Under hela våran mattelektion hörde jag inte ett ljud från någon annan än oss själva. Läskigt!

Enjoy,


Vi var så nära!


Foto: Fanny Pers

Our lovey dovey

 
Chris Brown på Hovet den 23 januari. Kan man längta mer?

Presentation av Emelie:

Emelie s.k. empan_star är 16 år och bor i Älta, mysigt ställe...I mitt hus(Fannys) har Emelie ett alldeles eget rum och egen toalett och hon sover hos mig flera gånger i vecka, dock har jag bara varit hos henne ca 2 gånger på 4 år?

Emelie har alla kvalitéer som jag söker efter i en bästa vän: samma humor och bra musiksmak(Chris Brown), kärleksfull och en allmänt bra vän. Men Emelie har en mystisk pojkvän a.k.a Orno-porno, konstigt nog har att jag aldrig har sett honom, man kan säga att Emelie har ett annat liv i Älta som hon inte vill dela med mig.  Hon har en väldigt stor tendens att prata innan hon tänker. Roligt!


Enjoy!


Coming soon....

En presentation av Emelie kommer snart! / Fanny.. Enjoy!

En presentation av Fanny;

Fanny är 16 år och studerar på Vittra Gymnasium i Sickla. I skolan är Fanny den elev som bjuder med lärare på Snoop Dogg konserter  för att få bättre betyg. Hon smörar helt enkelt. Hon är också eleven som är väldigt spontan och skriker dumma saker i klassrummet vilket alla lagt märke till. + Att hon alltid kommer med galna historier från Dalarna bland annat om grisfötter som mobiltelefoner och dramatiska kalvförlossningar.
Hon måste också alltid ha rätt och få andra människor att framstå som väldigt osmarta. (t.ex jag).
Fannys stora kärlek är Chris Brown vars svett hon slickade upp på konserten på BERNS den 14 mars i år. En minnesvärd dag. Hon är numera känd som svettslickarn, mödarsnigeln och städerskan.
"Humor" är något Fanny har mycket av.

Men jag älskar henne ändå!


/ Emelie

RSS 2.0